Velkommen til den nye hjemmeside

Efter lang tids tilløb er vores nye hjemmeside nu endelig i luften, og jeg håber du kan li den.

 

Hjemmesiden rummer en række forbedringer i forhold til den gamle side, hvoraf der bl.a. kan nævnes:

  • Bedre strukturering af indhold
  • Rullende forside, med nyeste nyhed øverst, og automatisk nedtagning af dokumenter når informationen ikke længere er relevant
  • Dynamisk aktivitetskalender som automatisk viser de kommende aktiviteter og muliggør link til side med yderligere oplysninger.
  • Mulighed for at modtage mail ved opdateringer på siden

 

Da hjemmesiden er helt ny kan der være funktioner som endnu ikke fungerer helt efter hensigten. Oplever du en sådan er du velkommen til at skrive til webmaster@karupok.dk

 

Informationerne på hjemmesiden er struktureret i 3 hovedkategorier: Klubben, Orienteringsløb og Motionsløb. Disse hovedkategorier er inddelt i en række underkategorier. F.eks. indeholder kategorien Orienteringsløb/Aktiviteter/2007 alt vedr. aktiviteter på O siden i 2007. Du kan navigere i disse kategorier ved at vælge menupunktet Klubben og derunder punktet Dokumentoversigt.

 

Alternativt kan du klikke på kategorilinkene lige under overskrifterne på nyhederne på forsiden for at se hvad der ellers er af dokumenter i samme kategori. Inde fra et dokument kan du også klikke på kategorien i den lille kasse i nederste højre hjørne.

 

Prøv evt. selv at orientere dig rundt på hjemmesiden

 

Med venlig hilsen

 

Morten Pedersen

Webmaster, Karup OK

 

Kategori Klubben\Nyt på siden
Forfatter Morten
Oprettet 08-02-2007 00:04:42
Sidst ændret 08-02-2007 00:04:42