Underfrankerede nyhedsbreve

Til Alle

Jeg har fået melding fra flere medlemmer, der modtager nyhedsbrevet med posten, at de er blevet opkrævet gebyr fordi brevene har været underfrankeret.

Jeg vil gerne have lov at understrege, at alle breve er sendt fra posthuset i Sct. Mathiasgade her i Viborg, og er derfor blevet vejet og frankeret af postpersonalet. For jeg forventer at post jeg får sendt fra posthuset er frankeret korrekt, men det er åbenbart ikke sket i dette tilfælde.

Jeg har lavet en reklamation, som jeg også har modtaget svar på. Dog ikke med det ønskede svar, for de påpger, at det ikke er nok med kvitteringen på det beløb der er betalt for portoen til de pågældende breve og antallet af breve der er sendt. I den forbindelse vil jeg gerne bede alle, der har modtaget et underfrankeret brev om at henvende sig til mig for så kan jeg dokumentere det nøjagtige antal. Jeg har sendt 14 breve af sted, men jeg er ikke klar over om der er 14 der har modtaget et underfrankeret brev.
Da det samlet er en stor udgift vil jeg forsøge endnu en gang og anke afgørelsen. Alle der ønsker det kan få refunderet det gebyr de er blevet opkrævet.

Jeg beklager besværet og håber på jeres forståelse.

Med venlig hilsen

Yvonne Glesner 
Tlf.: 9662 6333

Kategori Klubben\Arrangementer
Forfatter Morten
Oprettet 04-10-2007 17:19:34
Sidst ændret 04-10-2007 17:19:34