Fremtidens forbund og fremtidens orientering

 

Debatten om fremtidens forbund fortsætter. I løbet af januar og februar blev der gennemført dialogmøder i de tre kredse, hvor visioner for fremtidens forbund blev diskuteret. Det kommer der en masse spændende ideer ud af, så nu fortsætter debatten med en række møder ude i det ganske O-Danmark. Debatten vil i denne omgang blive mere konkret og der vil blive debatteret mere håndgribelige forslag i forhold til fremtidens organisering af orienteringsløb.

Indsparkene fra debatmøder, fra diskussionen på forbundets strategiblog http://dofstrategi.blogspot.com/ samt fra den nedsatte styregruppe skal samles i en hvidbog for fremtidens DOF 2015, som hovedbestyrelsen vil arbejde videre med.

                Møderækken hos klubberne afvikles som et roadshow i løbet af marts måned, hvor styregruppen både vil ude til åbne løb med en diskussionsstand samt i form af mere traditionelle debatmøder i udvalgte klubhuse over hele landet. Planen for roadshow 2009 ser sådan ud:

 

14-15. marts: Nordjysk 2-dages

 

16.marts: Aalborg OK’s klubhus

17.marts: Fredericia, OK FROS klubhus

18.marts: Natugle i Margrethelund ved Viborg OK

 

23.marts: Odense, OO’s klubhus

24.marts: Sorø OK’s klubhus

25.marts: Farum OK’s klubhus

 

28.marts: Spring Cup

 

Klubhusmøderne starter kl. 19.00 med mindre andet oplyses og alle møder er åbne for alle interesserede, så vi håber at se rigtig mange, som vil være med til at bestemme retningen på fremtidens vejvalg for dansk orientering.

 

 

 

Kategori Klubben\Aktiviteter\2009
Forfatter Morten
Oprettet 26-02-2009 19:32:18
Sidst ændret 26-02-2009 19:32:18