Så er 24 timers løbet veloverstået

Det gik rigtig godt. Alle løb så godt de kunne, hvilket betød , at vi fik en samlet placering som nummer 50 ud af de ca 135 tilmeldte 24 mands hold og at vi nåede at løbe 47 omgange omkring Søndersøen.Det var et rigtigt flot resultat sammenlignet med sidste år, hvor vi blev nummer 78 med 43 omgange.

Der var en god opbakning og alle fortjener ros for at være til stede i god tid til at løbe deres runder om søen . Tak for det !!! Så er det jo dejligt at være i udvalget.

Som noget nyt - i forhold til sidste år - kunne man medbringe kød og anden aftens- mad og tilberede det over den varme grill,som Torsten havde sørget for og stod klar med.Og det tilbud havde flere medlemmer heldigvis taget imod.Så mange var vi ,at der knapt var plads til alle ved de 3 borde i teltet.

Ja,der blev virkelig hygget,spist og snakket og lidt rødvin blev der skyllet ned med.

En stor TAK skal lyde til alle, som mødte op,enten som løber, eller til pakning (torsdag), opsætning af telt ( fredag) ,eller som blev på pladsen til oprydning ,da det hele var slut om søndagen.Også tak til de få supporters , der mødte frem for at følge med i løbet,og derved støtte vore løbere.

På udvalgets vegne

Gunhild

Kategori Motionsløb\Aktiviteter\2010
Forfatter Morten
Oprettet 21-08-2010 18:28:42
Sidst ændret 21-08-2010 18:28:42